Phone icon FBSB.png
Mail icon FBSB.png
FB Icon FBSB.png
LinkedIn icon FBSB.png
Google my Business icon FBSB.png

TUTORING

PRIVATE - DUO - SMALL GROUP - LARGE GROUP

 

 

 

Stuk lopen op een bepaald onderwerp is super irritant en kan zo je hele motivatie voor een bepaald vak of studieperiode als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Onze Personal Tutors zijn erin gespecialiseerd om elk struikelblok op de juiste manier aan te pakken zodat je niet alleen weet wat je tijdens het tentamen moet doen, maar vaak zelfs ook de intrinsieke motivatie terugvindt om van jouw probleemvak een succes te maken. Wat onze Tutoring services verder zo populair maakt, is de enorme flexibiliteit die we aanbieden ten opzichte van de groepsgrootte, locatie en tijden. Zo kun je één-op-één aan de slag, in een zelf gecreëerd groepje van 3-8 personen of elke andere combinatie die je maar kunt bedenken. Hierbij proberen we tijdens de gratis intake zo goed mogelijk in te schatten hoeveel tijd je samen met je Personal Tutor nodig hebt om je doelen te behalen. Na elke training verwerkt je Personal Tutor je voortgang als een klein verslagje in Mijn FBSB en stel je je leerplan wanneer nodig samen bij.  

12-COURSe

SMALL - LARGE

 

 

 

 

Veel opleidingen hebben een aantal vakken waar veel studenten moeite mee hebben. Voor deze vakken hebben wij zogenaamde 12-courses in het leven geroepen waarin je volgens een vooraf bepaald schema de hele inhoud van een bepaald vak doorloopt. Een actueel overzicht van onze 12-courses vind je hier. Deze lessen vinden plaats in de Fiedlerzaal (Amstel 62) en worden gegeven door Personal Tutors met veel ervaring in lesgeven. Een behoorlijk aantal van hen is zelfs tegelijkertijd betrokken als werkcollegedocent binnen dezelfde opleiding. Een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Large Group Tutoring is dat je nu niet zelf een groepje hoeft samen te stellen. Daarnaast vinden veel studenten het prettig dat de planning volledig vastligt zodat je verplicht bent om ruim van te voren te beginnen. Want eerlijk is eerlijk, op tijd beginnen blijft toch wel voor iedere student een uitdaging. Zelfs voor de allerbeste Personal Tutors van FBSB. 

THESIS

FINAL CHECK - CONSULT - PRO

 

 

 

 

Je scriptie zou een van de mooiste perioden van je studie moeten zijn waarin je al je kennis en vaardigheden samenbrengt tot een vernieuwend meesterwerk. Desondanks is dit in de realiteit voor sommige studenten juist een zeer stressvolle periode omdat je of toch nog wat vaardigheden mist of je zelf net even te veel hebt uitgedaagd. In beide gevallen helpt een van onze meest ervaren Personal Tutors je graag verder op weg. Omdat het schrijven van je thesis een proces is van meerdere weken of zelfs maanden haal je het meeste uit onze hulp door ons echt mee te nemen in jouw idee. Zo is onze service Thesis Pro ontstaan waarbij je je Personal Tutor gedurende het hele proces om advies kunt vragen. Dit betekent dat je zelfs in het weekend even snel kunt checken of een aanname wel valide is of dat een stukje code daadwerkelijk doet wat je denkt dat hij doet. Aan het einde van het proces neemt je Personal Tutor daarnaast je hele thesis nog eens grondig door om vervolgens alle correcties en aanvullingen met je te kunnen bespreken voordat je definitieve versie opstuurt. Vanzelfsprekend kun je ook van alleen deze Final Check of een los Consult gebruik maken wanneer je je thesis nog een extra boost wil geven of vastloopt op een specifiek onderdeel. Klik hier om je direct voor een van deze services aan te melden.