top of page

Partners 

logo_met_ondertitel (1).png

Deze studievereniging voor econometristen en actuarissen van de UvA staat - naast haar buitengewoon gezellige sociale activiteiten - bekend om haar zeer nauwe betrokkenheid bij de (studie)loopbaan van haar leden. FBSB is de partner die deze pittige opleiding voor iedereen haalbaar moet maken.

35761512_589668908084994_371117394360061

ALFA, de Amsterdam Law and Finance Association, is de studievereniging die is aangesloten bij de master Law and Finance van de UvA. FBSB is de partner die controleert of studenten die met deze opleiding willen starten voldoende wiskundige voorkennis hebben.

Scribbr_Logo_Circle_Original-HighResolut

Scribbr zorgt er met een groot team van taalprofessionals voor dat al jouw opdrachten foutloos zijn op het gebied van taal. Je kunt hulp krijgen met spelling, grammatica en academisch taalgebruik, maar ook met de structuur en de rode draad van je tekst, de bronvermelding en de layout. Als klant van FBSB krijg je 5% korting op alle diensten!

Aim.png

AIM PPLE is de studievereniging van de interdisciplinaire studie Politics, Psychology, Law & Economics van de UVA. Met studenten uit veel verschillende landen kan het verschil in aanwezige voorkennis groot zijn. Voor studiebegeleiding verwijzen ze daarom door naar FBSB. 

SFEER Logo.png

SFEER is de fiscale studievereniging van Amsterdam en omstreken. Met een considerabel ledenbestand dat, naast juridische studenten, tevens uit economische studenten bestaat is FBSB de ideale partner om studiebegeleiding op maat te bieden.

RHV Leonidas is  een hockeyvereniging uit Rotterdam die met 2500 leden de tweede club is in Rotterdam. Leonidas is meer dan alleen hockey, de hele club zet zich in voor het algehele welzijn van haar leden

bottom of page